Over ons

Wij zijn onafhankelijke financiële dienstverleners in verzekeringen, hypotheken en bancaire diensten en onze kantoren zijn sterk verweven met de lokale en regionale samenleving. Kantoren zijn goed bereikbaar en medewerkers wonen in de buurt van de klanten. Wij spreken de taal van de regio en zijn bekend met het wel en wee van de bewoners in een dorp of een stadsdeel.

Betrokkenheid in het werkgebied is één van de pijlers waarop onafhankelijk advies is gebaseerd. Maar onze lokale cq. regionale binding gaat verder dan financiële dienstverlening. In toenemende mate krijgen wij met vraagstukken te maken die van maatschappelijk belang zijn.

Bij een bedrijfsverzekering over het risico van milieuaantasting zal de adviseur ook de risicoanalyse en preventie aan de orde brengen. En in het gesprek over de hypotheek voor de eigen woning zijn regelingen over isolatie of energie voor verwarming en elektra interessante onderwerpen.

Op deze site zijn wij vermeld omdat wij naast het gangbare werk, financiële dienstverlening, alert inspelen op maatschappelijke vraagstukken. Vraag gerust naar onze visie en hoe wij een bijdrage leveren aan mondiale vraagstukken.